marți, 24 ianuarie 2012

Campania " Fa un copil Fericit !" continua

Dupa cum am promis campania"Fa un copil fericit!" continua!!!!



Un grup de 6 tineri impreuna cu alte familii care au raspuns la apelul nostru am mers in comuna Varasti din judetul Calarasi pentru a ajuta familii care au nevoie de ajutorul nostru.












Prima oprire a fost la o fata de 13 ani care locuieste impreuna cu mama ei intr-o casa fara curent electric, fata este minunata! Doreste sa participe la cursurile de limba engleza organizate de Biserica Surlari din comuna Chiselet.


Casa in care locuiesc
A doua oprire a fost la o familie cu 3 copilasi: cel mic de 1 an si 5 luni (baietel), un alt baietel de clasa a III-a iar fetita de clasa a V-a, urmeaza sa vina pe lume inca un bebe!

  Iar ultima oprire si pot spune cea mai dureroasa a fost la o familie alcatuita doar din tata si cei 3 baietei de clasa I, a III-a si a V-a. Am ramas surprinsi si placut impresionati de cei 3 copii minunati si de grija tatalui. 





Fiecare familie ne-a pus pe ganduri si ne-a emotionat. Speram ca pe viitor acesti copii sa aibe parte de lucruri frumoase in viata pentru ca merita cu adevarat!
 Multumim celor care ne-au ajutat : Fam Necula, Adrian Constantin, Neagu Adrian, Peta Alina, Fam. Neagu, Liscan Daniela, Fam. Panteliom, Fam. Lefter, Fam. Sava, doamna Nuti si doamna Didina, Fam Doicu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu